Alpro

Horen wij niet bij de melk op ‘t schap?*

Van je ochtendkoffie tot dat laatste koekje voor het slapengaan, This is Not M*lk maakt elke slok en hap onvergetelijk (lekker). Vol, halfvol of met chocoladesmaak, het is een drink die niet alleen goed smaakt, maar ook goed doet. Voor jou én de planeet. Dat geven wij een thumbs-up! Jij ook?

This is Not M*lk
Extra genieten met Alpro

Je weet wat ze zeggen: proeven is geloven. Dan doen we dat toch even? Schuif je voetjes onder tafel, wij zetten jouw gewoonlijke ontbijtje klaar, maar dan als buitengewoon lekker proevertje: de crunchy Kellogg’s Extra Pure Chocolade overgoten met fluweelzachte This Is Not M*lk creëren de perfecte start van de dag. Match made in heaven!

Waar kom jij ze samen proeven?

Hier scoor je jouw proevertje

Probeerde je deze al?

Yup, hier krijg je niet genoeg van. Wij ook niet. Gelukkig staat er een arsenaal aan smaakbommetjes op je te wachten. Van een ontbijt on the go tot je favoriete plantaardige bechamel. Fan van hartig of liever zoet? Wees maar lekker jezelf.

* Hou je van de veelzijdigheid van melk en chocolademelk? Wij ook! Daarom hebben we This is Not M*lk en This is Not M*lk Choco ontwikkeld. Hetzelfde veelzijdige gebruik: net zo lekker in ontbijtgranen, je koffie, je zoete en hartige recepten, of gewoon in een glas! Bovendien heeft een studie aangetoond dat 86% van de Belgische melkliefhebbers de smaak van This is Not M*lk (half en vol) lekker vindt, en dat 6 op de 10 Belgische melkdrinkers het moeilijk te geloven vinden dat het product dat ze geproefd hebben geen echt zuivelproduct is (Profacts 2021 - aantal deelnemers: N=259).* »

*Resultaten van een onderzoek uitgevoerd door Profacts in juli 2021 bij 259 koemelkminnende consumenten die de varianten This is not m*lk half en This is not m*lk vol hebben getest.