Alpro

Alpro Barista

Welkom in een wijde wereld van plantaardige lekkernijen die goed zijn voor je koffie en goed voor jou! * Of je nu kiest voor haver of kokosnoot, onze heerlijke alternatieven passen bij elke stemming, gelegenheid of lekkere trek. Speciaal ontwikkeld om je koffiebeleving te verrijken, met een schuimlaag die keer op keer briljant is.

*Bron van calcium. Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten. ​

Barista Haver: bron van vitamine B12. Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bron van vitamine D. Vitamine D draagt bij aan de instandhouding van normale spierfunctie. Een gevarieerd, evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen voor een goede gezondheid

Ontvang jouw gratis plantaardige koffie

Vind hieronder welke koffiebar in jouw buurt gratis Alpro koffies weggeeft op zaterdag 29 juni

Alpro Barista
Hoe draagt Alpro bij aan een duurzame toekomst?

Hé, het is hoog tijd voor actie, want de aarde zit in nauwe schoentjes. Daarom zet Alpro zich vastberaden in om een echte impact te maken en iedereen te inspireren om milieuvriendelijke keuzes te maken. Bij Alpro staan wij daarom te popelen om jou te trakteren op een gratis plantaardige cappuccino in jouw favoriete koffiebar. Terwijl jij jouw smaakpapillen verwent met onze heerlijke traktatie, proberen wij zo veel mogelijk de boodschap van duurzaamheid te verspreiden. Laat ons samen genieten en werken aan een duurzamere toekomst!

Smaakt dit naar meer?

Probeer dan zelf thuis eens een plantaardige creatie met deze heerlijke en makkelijke receptjes

wist je dat ...

Jouw dagelijkse cappuccino plantaardig maken, bespaart per jaar even veel water als 322 douches van 10 minuten

(This data was calculated using the Poore & Nemecek study (DOI:10.1126/science.aaq0216) as well as the Agribalyse data.)